Det jag kan sakna med av allt med att inte äta gluten är en riktigt god smörgås. Som inte är torr och smaklös. Utan saftig och smakrik.
Det enda man behöver addera för en riktigt god och mättande macka är smör och ost. Då är det detta receptet jag tar till.
Detta är ett underbart saftigt och smakrikt frukt-och nötbröd som inte bara är super enkelt att göra. Men det går också att frysa om det mot förmodan skulle bli något över.
Det här brödet blir ca 14-16 skivor beroende på tjocklek på skivorna och brödformens storlek.
Ingredienser:
Gör så här:
Nu är det bara ett avnjuta ett riktigt gott bröd!
Tips!
Man kan ersätta sötmandel med andra nötter av tycke och smak. tex. Hasselnötter eller valnötter.
Det går också bra att utesluta den torkade frukten om man inte skulle gilla frukt i bröd.
©Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.
Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna
Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.