Ibland känner man att man vill ha något gott men ändå inte för sött eller onyttigt. Den här kakan kan man äta med gott samvete. I alla fall unna sig lite extra av. Den innehåller inget vitt socker, är helt glutenfri och lite proteinrik on man jämnför med en vanlig kaka.
Här kommer ett recept på "nyttiga" och glutenfria Kärleksmums. Den magiska ingrediensen är svarta bönor och dadlar.
Ingredienser:
Choklad kakan:
Choklad ganache:
Gör så här:
Chokladganach:
Bred på toppingen på kakan när den svalnat och strö över kokos och flingsalt efter smak. Om man vill kan man rosta kokosen först i en torr stekpanna.
©Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.
Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna
Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.