Ibland vill man bara ha en riktigt god hård kaka till kaffet. Och dessa glutenfria chocolate chip cookies är en av mina favoriten. Med en härligt knäckig smak av vanilj kola och choklad.
En annan bra grej med dessa kakor är att man kan göra klart långt innan och forma till en rulle man kan ha i frysen eller kylen. Sen när man vill ha nybakade kakor tar man fram den så den får tina sen är det bara att grädda och njuta.
1 sats blir 35-40 st kakor
Ingredienser:
Gör så här:
Kakorna på bilden är i lite olika storlekar.
Bilden ovanför visar hur kakorna blir om man skär skivor och lägger ut på plåt medans bilden till vänster visar hur kakornas form blir om man rullar bollar som man sen plattar till lite för att göra kakor.
©Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.
Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna
Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.